Jan 29, 2009, 10:30 AM

Невъзможно 

  Poetry » Love
643 0 7
Умира да я буди от любов,
когато нито ден и нито нощ е...
И да простенва нейното легло
от тъмните му нощи...

Умира да я буди от любов,
на кожата и да се изповяда...
Животът... танцът на листо,
във полета на листопада...

Умира да я буди от любов,
да чезнат случки и предмети,
да няма "кой", "кого", "защо",
навън да вият ветровете!



© Рот Блак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??