Nov 18, 2006, 1:44 PM

Невъзможно да си мой  

  Poetry
1214 0 3


Ти си доста... невъзможен
невъзможно да си мой
невъзможно да си с мен... в този тежък наш двубой.
Невъзможен в красотата... невъзможен в добротата
невъзможно те желая...


Ти си доста интересен
интерес събуждаш в мен.
Интересно ми говориш
интересно с мене спориш
интерес почувствах с  теб

Ти си доста недостъпен
има друга знам до теб
тя с тебе се целува... тя с тебе се ревнува
нямам място аз до теб

Аз не искам и да имам... и в мен е люта зима
а в теб неземен пек
знам обаче, идва време... двама с тебе ще се вземем
някъде... в другий век.


Ти ще бъдеш мой тогава...
там на нашата морава...
цвете ще ми подариш
то ще бъде май червено... ще тупти за мене вечно... като този таен стих
И ще бъда аз тогава... булка млада и засмяна... и ще бъда аз до теб
Важно е за мене само... че ще спя до твойто рамо...
и ще кажа туй което чувствам още в този миг


Ти ще бъдеш и достъпен и възможен интересен
ти ще бъдеш само мой
Само аз ще те целувам... само аз ще те ревнувам
и в пек и в порой.

© Боряна Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??