Nov 25, 2017, 9:29 PM

Незаличимо 

  Poetry
784 0 5

 

 

Ръцете ми помнят
лицето ти,
очите ти,
устните ти,
очите ми помнят
усмивката ти,
но сърцето ми помни
целувката ти.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??