Dec 12, 2014, 9:17 PM

Нибиру 

  Poetry » Phylosophy
387 0 0

Аз вярвам
Земята не ще бъде същата
и човекът ще бъде различен,
изхвърлил отдавна той вещите
ще бъде във вечна хармония.
Нибиру! – блян недостижим,
свят и чист, без капка грим
от хора деградирали страшно.
Но ти не си измислица!
Нибиру – вярвам
на всички размирици
ще дойде краят
и ти ще разцъфтиш,
ще дойдат светли дни,
ще се проточат век след век
и човек за човека ще бъде ЧОВЕК!
Да, аз вярвам
доброто напира,
доброто в нас идва
и няма да спира!
Земята отново ще бъде велика!
Земята ще бъде
дом на Нибиру!

© Дилян Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??