Изпепеляван
Заледяван
Разкъсван
Изоставян
От обич...
Обожаван
Възхваляван
Каляван
Възпяван
От обич...
Извиняван
Изтърпяван
Изтерзаван
Изчервяван
От обич...
Опръскван
Излъскван
Оплюван
Сънуван
От обич....
Съжаляван
Измамван
Разпъван
Убиван
От обич....
Пожелаван
Разиграван
Опетняван
Набеждаван
От обич....
Виновен
Греховен
Оспорван
Притежаван
Събличай
Аз съм ничий
© Любомир Деничин All rights reserved.
Бъди!