Mar 25, 2012, 11:46 AM

Ничия 

  Poetry » Love
605 0 2


А мене ме болят очите 

от неизплакани сълзи 

и натежава камъкът в гърдите, 
щом другата прегърнеш ти. 

 

И залъкa едва преглъщам, 

насила поглед настрана извръщам, 

а пред очите ми отново ти - 

усмихваш се, а мен - боли...

 

И зъби стискам, нокти в дланите забивам... 

Решено е - завинаги от тебе си отивам. 

Усещам как горчат преглътнати сълзи...

Отивам си. Щастлив с нея ти бъди. 

 

 

T.R.

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??