Dec 10, 2007, 9:05 AM

Ничия любов 

  Poetry » Love
767 0 1

О, желание безцветно,
любов безплътна, ничия и в плен
на едно злокобно, тежко чувство,
че далече си вече от мен.

 

О, полъх, мирис незабравен,
устни, тръпнещи от чувствен гняв,
жестока лудост и ненасита
в сърцето ми за теб крещят.

© Гюлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??