Nov 7, 2022, 9:26 PM

Ние 

  Poetry » Phylosophy
240 0 0

Аз съм Вселена, 

от доброто родена! 

Ти си Вселена, 

от мене родена! 

 

Ние сме една 

Вселена,

защото 

творци сме на 

Доброто! 

 

Щедростта е 

в природата наша! 

Защото така е

записано в Акаша, 

 

Колкото повече

Добро даваме, 

толкова повече

го увеличаваме! 

 

И получаваме! 

Ние сме една Вселена, 

чиста, блажена, 

от доброто родена! 

 

© Людмила Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??