Jan 25, 2015, 1:29 PM

Ние и новото начало 

  Poetry » Civilian
319 1 0

 

                    Марийка Събева

 

             Ние и новото начало

 

Отрицатели вече сме станали –

„Четиридесет и пет години – стига!“

„Двадесет и пет години – стига!“

Но само със „Стига!“докъде ли се стига?

До под крушата стара, нали?

 

Днес всичко чакаме все наготово.

За всичко все държавата виним.

Щом страстно искаме начало ново

и ние трябва да се променим.

 

© Мария Събева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??