Nov 14, 2012, 9:42 AM

Ние, влюбените 

  Poetry » Love
589 0 0

Да обичаме,

или не?

Да вярваме,

или не?

Объркани,

побъркани,

ние, влюбените,

така живеем.

Надежди,

копнежи,

сънища

лелеем в

самотния

си път...

© Добрин Добрев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??