Jul 1, 2012, 4:34 PM

Ник - Любов 

  Poetry » Other
570 0 1

Нов супермаркет "Любов-емоция"
щанд "с-екс" тълпи чакат промоция.
В нов хиперлинк "Любов.мечта"
менюта дрънкат единствено слова.

Всички са лумнали - търсят любов,
вратите заключили в прозореца зов.
Звънците заглушени с парче недоверие,
табелки опушени - мъгла във безветрие.

Покани подписани събират прахта
с идеали залисани по каталог суета.
Усмивки застинали очакват подкана,
но други прихнали в списък ги няма.

Сърца плачещи, задушени от любов,
в егоисти грачещи, за нея уж готови.
Души мечтаещи във райски градини
с тела, витаещи по греховни падини.

В морета от тъга и спасители тъгуват,
че няма я оная ръка, желаеща да плува.
Лъжовна песен продължава да звучи
със чувства смесени кой ще я смени. 

Магазините препълнени със купувачи,
продавачи и цени от псевдо познавачи.
Портфейли, набъбнали за красотата,
във мисли покълнили сред самотата.

Къде ли е гонгът? Защо ли се бави?
Истинска тревога - пак ли ще забрави?
Излезте вън - пощальонът адреса си знае.
След съня усмивки - любовта във това е.

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??