Nov 14, 2011, 12:00 AM

Никога! 

  Poetry » Love
667 0 2

За Р.А.


В любовта ни непозната

са ни ясни правилата.

Аз напълно се отдавам

и на тебе го признавам.

Как отвътре се чувствувам,

туй умът не контролира!


Затова:

(никога) ще те предавам

(никога) ще изоставям

(никога) навън ще ровя

(никога) ще тебе тровя

(никога) ще се сбогувам

(никога) ще се преструвам

(никога) ще натъжавам

(никога) ще наранявам


Знаем ний се от отдавна,

любовта ни ще е славна.

Тебе срам е да го кажеш,

но кога ще ми признаеш?

Мене в този миг ще питаш

и в любов ще обясня се!


Затова:

(никога) ще те предавам

(никога) ще изоставям

(никога) навън ще ровя

(никога) ще тебе тровя

(никога) ще се сбогувам

(никога) ще се преструвам

(никога) ще натъжавам

(никога) ще наранявам


Знаем ний се от отдавна,

любовта ни ще е славна.

Тебе срам е да го кажеш, 

но кога ще ми признаеш.

Знаем що във нас бушува,

ще играем ли играта?


Затова:

(никога) ще те предавам

(никога) ще изоставям

(никога) навън ще ровя

(никога) ще тебе тровя

(никога) ще се сбогувам

(никога) ще се преструвам

(никога) ще натъжавам

(никога) ще наранявам


От П.Д.

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "чувствувам"?
    П.Д., като чуя разменен словоред, нещо ми става и започвам да правя цигански колелета от мъка. Единствено Учителят Йода не ми предизвиква такива позиви. "Тебе срам е да го кажеш"!?
  • Вярвяш ли си?
Random works
: ??:??