Jul 15, 2014, 4:26 PM

Никога 

  Poetry » Love
349 0 1

Никога!

Никога няма да се науча!

Никога няма да бъда друг!

Никога няма да спра да обичам,

никога, като ДРУГ!


АМ

© МАРИО СТОЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??