Jun 9, 2007, 1:35 PM

Никога не говоря лъжи! 

  Poetry
601 0 1
Искам да съм с теб в мрака, през нощта...
Искам с теб да споделя всяка болка, всяка истина!
За мен си всичко на света
... И няма друг сега, който да обичам така!!
Замисли се ти и погледни,
истина ли е
или илюзия на малко дете...
Искам  теб, искам те сега,
искам те, дори да си лъжа...
Искам сълзите ти, искам косите ти
... да милват мен,
дори в най-мрачния ми ден!
Да -това е тя!
... Това е любовта!
Кажи ми, защо така
постъпваш с нея в нощта?
Мисля си за теб,
за годините, изминали в този лед
между нас...
Как искам да се върна аз!
Помни - аз никога не говоря лъжи
и това така жестоко ми пречи!
Сега съм сама,
но не е само моя тази вина,
а и на любовта! - нейна и на света...
Мисля си за теб,
за годините, изминали в този лед
Между нас...
Как искам да си те върна аз...
ПОМНИ!
Аз никога не говоря лъжи!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??