Тя се страхуваше,
че ще се провали,
но никой не й даде
избора да спре.
Да, тя се опита да
е съвършената,
макар и още дете.
Но никой не я
попита как се чувства,
не й подаде ръка,
всички искаха нещо,
а накрая я оставиха сама.
Тя губеше разум с всеки ден,
оцеляваше без обич
в света предубеден.
И имаше нужда
поне от това - да има
при кой да се прибере у дома.
Но беше сама, толкова сама...
свила се тъжно без любов в снега.
© Стеси All rights reserved.
Лирическата героиня е силна в слабостите си!
Но беше сама, толкова сама...
свила се тъжно без любов в снега.
Много силно.