Aug 3, 2007, 11:07 PM

Нима 

  Poetry
592 0 3

Накъде отивам?
О, това не зная!
Парченце щастие откривам.
Нима живея и след края?

Нима без теб отново съм щастлива?
Нима сърце пак имам?
Нима наистина съм жива?
Тъгата с усмивка пак прикривам.

Нима без тебе слънцето изгрява и залязва?
Нима звездите греят?
Нима да плача се отказвам и
сама на себе си се смея?

Нима успях да те забравя?
Нима, това аз ли го направих?
Нима спомените в огъня изгарям?
Нима в миналото те оставих?!

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??