Нима е грях отново да обичаш,
нима е грях сърцето да тупти,
когато даже за секунда
пред мене се изправяш ти!
Не ме е срам да кажа,
не ме е срам и да крещя,
Обичам те, желая те,
нима е грях това!
Но ако някога не ти го кажа с думи,
погледни в очите и в моята душа,
и ще видиш, че ти си там,
единствена звездичка на света!
© Полина Томова All rights reserved.
И, да, случва се да е грях. Понякога това е много хубаво.