Aug 31, 2013, 12:04 AM

Нирвана 

  Poetry » Phylosophy
506 0 2

Когато е сън

И друг свят се открива...

Ще видя в непрогледен мрак

Ще открия Нирвана...

 

Когато навън

Новата мощ се разкрива...

Пак аз дете ще стана

И ще повярвам пак!

 

Толкова силен,

толкова бурен... споменът е

(Но) не е Забравен.

Споменът сега по-ярък е!

 

И е по-силен от всякога!

 

Силата е в това да повярваш

Друг свят В теб да разкриваш...

За да можеш отново... от нищото

Нирвана... В теб да откриваш, защото 

(тогава и само тогава)

 

Ще си по-силен от всякога!

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • благодаря със голямо закъснение...
  • Прекрасно,разбирам посланието ти! Откриеш ли себе си в себе си -това е голяма сила! Поздрави за силния стих!
Random works
: ??:??