Jun 28, 2018, 5:37 PM

Нирвана 

  Poetry » Love
563 0 3

Откъсвам аз целувки с нежен вкус –
две сладки и сочни череши,
танцуваме разголен нощен блус,
звезди горят – красиви свещи...

 

отпиваш моя дъх с една въздишка,
ръцете ми са призраци от плам...
усещаш колко жадно аз те искам,
в душата ти ще вляза, като в храм.

 

Извивките ти извървявам с устни
и хапвам диви ягоди и капки зной.
Във долинки от свян се спускам,
опипвам чувства в теб безброй.

 

Излитаме... Във друго измерение...
нозете ти криле са необятни.
Ще медитирам до смирение...
отключил твоята нирвана...

 

ekstasis

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??