Aug 15, 2015, 8:11 PM

Нирвана 

  Poetry
293 1 1

Това е чисто смирение
вяра в себе си
безумно самообладание
и тишина.
Допир.
Близост до Бог
сякаш самият
е седнал до тебе
и си мълчите.
Ходене
по горещите камъни
без да ти парят краката
а не си усещаш пръстите.
Говорят.
Откриваш се.
И изведнъж си спомняш...
Нищо не казваш
и вдъхновен от гледката
постигаш пълен мир със себе си.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нирвана трудно може да се обясни с думи, но тук си я представих. Поздрави!
Random works
: ??:??