Jun 22, 2008, 10:51 PM

Нищо не каза... 

  Poetry » Other
686 0 15

Пеперуда
на ръката ми кацна -
голяма, жълта.
Трепна,
погледна ме.
Имаше черни очи,
а в тях -
сълзи.
Сниши се,
сви пипалца
и по жълтото
алена струйка се стече…

На ръката ми
пеперуда кацна -
с пречупени крила.
Нищо не каза.
Дали я
болеше…


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??