22.06.2008 г., 22:51 ч.

Нищо не каза... 

  Поезия » Друга
683 0 15

Пеперуда
на ръката ми кацна -
голяма, жълта.
Трепна,
погледна ме.
Имаше черни очи,
а в тях -
сълзи.
Сниши се,
сви пипалца
и по жълтото
алена струйка се стече…

На ръката ми
пеперуда кацна -
с пречупени крила.
Нищо не каза.
Дали я
болеше…


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??