Apr 5, 2012, 3:26 PM

Нищо ново 

  Poetry » Love
467 0 2

Нищо ново

 

Завиждам ти, че можеш

тъй лесно себе си да заблудиш.

Но простите човешки чувства

никога не ще ги разбереш.

 

Към тебе нищо ново не изпитвам,

а може би тъга

за откраднатата младост,

за това, че съм жена.

 

Моята любов не е за тебе,

тя е в мен, в моите стихове.

Всеки стих в тях подреждам

през откраднатите мигове.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??