Sep 15, 2015, 8:31 PM

Нищо повече 

  Poetry » Love
368 0 1

...(много първично)

 

Обичай ме...

обичай ме като дъжда земята,

обичай ме като устните водата,

Обичай ме...

не слушай какво ума ти нашепва,

обичай ме,

виж очите ми - извечни вълшебства...!

Обичай ме!

Не спирай да говориш,

обичай ме...

Помни ме, когато се молиш...(?)

 

Обичай ме...

без теб е тъмно и студено,

обичай ме, докосни лицето кадифено,

обичай ме, макар и без любов,

обичай ме...

Дори и там - под вечния покров...

 

13.09.2015

 

 

© Teddy Daniel K. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??