Mar 5, 2006, 11:02 PM

Нищо си нямам 

  Poetry
617 0 1

Нищо си нямам..
изгубих билета си,
който никога не успях да си купя. 
Няма летище,няма и гара.
Няма полет,няма пътуване.
....и защо ли...
Никъде не стигнах,а исках ли?
Не можех ,дори и да плувам,
да разпоря вълните.
Малко ли,много ли исках
и така не разбрах.
Слънцето забиваше лъчите си
 затварях от страх очите си
да не изгоря,да не ослепея.
Нищо си нямам ,не ми остана.
Само шепота нежен на вятъра,
който да ми говори....
Как си измислям мечти
които никога няма да имам.....





© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Джейни,разнищи ме!!!/6/
Random works
: ??:??