Dec 6, 2012, 3:03 PM

Нито веднъж 

  Poetry » Love
620 0 0

Триста пъти аз се питах
и триста пъти отговорът не дойде.
Триста пъти аз прочитах
онези триста стари редове.

Триста пъти през прозореца поглеждах
и триста пъти тебе не видях.
Триста пъти в огледало се оглеждах
и тъга в очите си съзрях.

Триста пъти себе си проклинах
и триста пъти в мислите си аз умрях.
Триста пъти тебе аз отминах,
но нито веднъж да те забравя не успях.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??