Apr 11, 2009, 8:21 AM

Но... 

  Poetry
554 0 12

Изгребаха от мен
последни глътчици
наивност.
Но.
Жива съм...
Не им се сърдя вече.
Озонът не достига.
Дишам...
Зазиждат ми простора.
Виждам...
Затулиха небето ми.
Летя...
Разбиха пътя ми.
Ходя по тревите...
Угасиха слънцето.
Горя...
Удавиха мечтите ми.
Не плача...
Пресушиха реката.
Пия...
От моя си извор.
Изгориха хляба ми.
Сита съм...
И не питам има ли гладни.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??