Jun 24, 2016, 12:13 PM  

Но буден срещам....утрото си сам! 

  Poetry » Love
464 1 3

Едничка теб в живота си обичах,

на сетен ден потънал в пустотата,

сърцето мое, винаги -  обричах,

остал копнеж си, няма самотата....

 

Горчива жлъч, от дяволска измяна,

попари любовта  с човешки грях,

но спомена по теб, все пак остана

покрила бе, забравата го - с прах!

 

На сън те любих - жадно и безмерно

и устните горяха с дивен плам,

в нощта ми появи се - ефимерно,

но буден срещам....утрото си сам! 

 

24.06.2016 г.

 

 

 

 

 

© Владислав Недялков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубав стих! Съгласен съм с Таня!
  • Много силно!
    Знаеш ли какво казвам аз, такава любов не може да бъде изгубена в пространството. Ще дойде ден и пак ще е до теб!
  • Красиво...!
    Песен за любовта...
    Много мелодично и чувствено стихотворение!
    Такава любов...
Random works
: ??:??