Jun 17, 2008, 11:10 PM

... но преди това вземи ми всичко 

  Poetry
608 0 2
Прибери мечтите ми
и спомените също...
Вземи и дните ми
и повече не се обръщай!
Щастието разпилей
като пясък във морето...
Кажи ми, че си тръгваш.
Накажи ме!
За това... което чувстваш.
Вземи ми всичко
и после ме търси
на любимите места...
Извикай, че ме мразиш,
но ще знаеш, че това не е така.
Отричай!...
После всички снимки изгори
и малките подаръчета също...
Веднъж завинаги просто си иди.
И повече не се обръщай.
... Но преди това вземи ми всичко!

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??