Apr 2, 2007, 3:32 PM

Ножици не тракат в предприятието 

  Poetry
631 0 3

Ножици не тракат в предприятието

и не съскат ютии.

Няма лели

дебели

да разнасят кутии.

Да се смеят.

С манти. На шевни машини.

Няма прозорци.

Откраднаха циглите.

Празна, порутена сграда.

Скърца и страда.

И тя беше млада.

И тя беше

някога млада…

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??