Sep 8, 2011, 7:14 PM

Ножница 

  Poetry » Phylosophy
829 0 0

В ден един срещнах

по неведоми пътища

Безстрашната -

равен на мен

човешки еквивалент,

скрит по Волята на Бог

в малък на ръст човек -

жена японски тип -

изящна, фина ножница

на меч свещен -

японска катана -

излъчваща съсредоточеност

благородна на хладна стомана,

калена в най-жежкия огън Божествен...

 

Когато загубя земната си дреха -

тя ще ме наследи!

 

И ще се наредят  свещени камъни -

жертвени, бели,

на еволюцията земна човешка,

за да минат по тях Човеците

с белите мисли заслужили.

 

Човек след Човек,

Вълна след Вълна,

Камък след Камък,

за да няма край

Пътя на Служенето!

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??