Jul 7, 2007, 2:55 PM

Нощ 

  Poetry
490 0 5




Бавно се спусна нощта.

Над дърветата,

към спокойната езерна вода,

свенливо погледна

бледата луна.

Притихнали са всички птици.

Обади се щурче,

жабче му отвърна с тихичко гласче

и заспа.


Увисна тишина…


Вятърът тъжно запя

в клоните на самотна плачеща върба…

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??