May 9, 2024, 12:26 PM

Нощ 

  Poetry » Love
168 4 0

За теб разказвам на тишината, 

на дъжда, на звездите, на луната. 

През нощта, когато целият свят спи. 

Когато любовта ми се чувства, като сираче. 

И ако някоя нощ видиш небето да плаче, 

то е защото плаче със мен. 

© Миглена Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??