Oct 29, 2015, 6:34 PM  

Нощ 2 

  Poetry » Love
265 0 0

Облак се задава,

дъжд ще вали.

И мечтата за теб остава

и болката по теб, нали!?

Залезът навън се спуска,

денят загубва своята мощ.

И последната надежда ме напуска,

а ти кажи ми: "Лека нощ!" 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??