Nov 2, 2008, 1:46 PM

Нощ 

  Poetry
328 0 0
Ти си просто ярко слънце в шибаните сиви дни.
Виждам те, дори когато те покрият тъмни облаци.
А когато аз изчезна в безкрая светло син,
ти отново ще ме видиш със запален фас, обгърнат в дим.

© Марио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??