Jun 25, 2014, 8:28 PM

Нощ със цвят на лудо вино 

  Poetry » Love
882 0 6

Гори нощта с цвета на лудо вино

искрящо в чашите на лунна светлина,

танцуват сенките от огъня в камината,

по тялото ми се разлива топлина.

 

Дали от виното, или от пеещия огън,

дали от танците във твоите ръце,

на роклята презрамките се спуснаха надолу

и непозната жажда устните обзе.

 

Разпали се в сърцето дива страст,

ръцете ми потърсиха те с ново чувство,

поисках да те имам все така

души, тела и слети в безграничност устни.

 

Поисках си нощта да трае век

с любов наситил чашите преливащи,

със цвят на лудо вино и прегръдки кадифе...

Обичам те... Поисках те... завинаги...

 


© Биляна Битолска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??