Jul 31, 2008, 7:58 PM

Нощем 

  Poetry
670 1 5

Нощем

 

Отначало е тихо, даже спокойно

и чува се всяко твое дихание...

Дишаш веднъж, а после - безбройно

и вкусвам от твойто ухание –

един дъх – а цял свят се побира,

един дъх – и себе си губя...

и чак след минута намирам

страст, със която да купя

от теб топлина съхранена,

за да мога на сутринта,

когато почувстваш се ранена,

сили да имам, на тебе да кажа,

че ти си вдъхновение,

на което единствено мога да покажа,

как всяка нощ пропадам в забвение,

за да се изгубвам в твоя свят

от мечти и от дните разлети,

от морето бурно и нежния цвят

на всичко във тебе отнето.

 

Отначало е тихо, даже спокойно

и чува се всяко твое дихание...

А после любов ни залива поройна,

без право на възражение.

© Християн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • сега разбирам колко пламенно е способен да обича човек
  • Истинско!
  • аз като видя някъде wolf и не може да не се набутам.. нали съм си вълчица в агнешка кожа
    Харесва ми това,което си написал..девойката би трябвало да е щастлива,че е толкова обичана!
  • много влюбен...пишеш с душата си...
    с обич, Християн.
  • Просто си влюбен...Това обяснява всичко.
    П.П.Само не знам как се "купува"топлина...
Random works
: ??:??