Jun 24, 2010, 12:37 PM

Нощем 

  Poetry » Love
506 0 0

Нощем чайки не летят,

всичко е притихнало, смълчано,

нощем лутам се без път -

търся топлите ти длани...

© Илия Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??