Feb 25, 2008, 1:14 AM

Нощен миг на прилепа 

  Poetry » Other
902 0 13

Светът се завъртя обратно

в космическата тъмнина.

И някак звездно се залюшка

остатък жълта светлина.

Космичен транс на кръстопътя

между незнайните посоки.

"Да бъда или да не бъда?..."

В безмислието на живота.

И в синьочерната безплътност

на къс безмерна слепота

пътуването се превърна

в очакване...

в безкрайността.

Светът се върна примирено

в обратния си тих покой.

В очите му се сви небето -

на прилепа.

След луд запой.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??