Нощничката на моята любима
едва до дупето ù стига
и надпис на гърдите има,
макар че няма поетична рима:
"Ангел там пише, че е през деня,
а Дзвер и Дявол през нощта..."
Гърдите ù са два балкона,
а маникюрът – истински пирони
и вечер като ме закове в леглото,
не дай Боже да сте ми на теглото.
Креватът скърца жално и се клати,
а матракът в тавана удря и в земята,
по Рихтер отчитат седем бала,
а къщите през два квартала
жално скърцат и керемиди падат,
а фенките - и те на секс наблягат.
© Аластор All rights reserved.