Nov 6, 2019, 12:24 AM  

Нощта на самотата 2 

  Poetry » Love
483 0 0

В нощта се скитам

без цел и без посока

и сам се питам:
"Истината толкоз ли е жестока?"

 

И дъждът в този град

навява ми болка и печал,

че розите навън мрат

и зарад болката не съм спал.

 

И за теб се сещам аз –

за момиче чудесно, мило,

ала чезна в мрак и мраз,

че сърцето ми се е разбило...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??