Oct 12, 2013, 7:57 PM

Носталгично 

  Poetry » Other
462 0 1

Полъхът на вятъра

високо в планината

ми напомняше за някого...

 

Шепотът на листата

едно с друго си говореха.

 

От хармонията в душата

остават само спомени.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако беще съвременничка с Вийон...
    Нямаше да има и листо на твоя скучен клон.
Random works
: ??:??