Nov 14, 2008, 3:43 PM

Носталгия за теб 

  Poetry » Love
993 0 4

Вълненията морски на вълните,

света под нощна светлина,

като облак ме обгърнала в мечтите,

тъга за теб, за светлата луна.

За нощите безмълвни,

за светлината в очите,

за спомена, отнесъл лятото

и в миг докоснала ме есента.

Забързан бяг е времето.

За мигове, прошепнати в нощта,

отнесени от повея на вятъра -

тъй-нежни ласки,

а мислите, обвити с пламък,

танцуват своя танц

по звездната дъга.

© Ирена Велинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??