Apr 7, 2019, 1:44 PM

Нося се 

  Poetry
861 2 4

Нося се - пчела бездомна,

прокудена от родният си кошер...

Нося се над ниви и поля,

над пролетни цветя,

над всичко, над света...

Крилцата ме болят...

 

Нося се над своята съдба...

Нося се... Летя! Летя!

 

Виждам бяла светлина!

Натам се нося...

...и летя, летя...

© Хари Спасов All rights reserved.

Музика за самотно слушане.
  3326 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??