7.04.2019 г., 13:44 ч.

Нося се 

  Поезия
850 2 4

Нося се - пчела бездомна,

прокудена от родният си кошер...

Нося се над ниви и поля,

над пролетни цветя,

над всичко, над света...

Крилцата ме болят...

 

Нося се над своята съдба...

Нося се... Летя! Летя!

 

Виждам бяла светлина!

Натам се нося...

...и летя, летя...

© Хари Спасов Всички права запазени

  3278 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??