May 23, 2012, 9:53 PM

Нося те вътре 

  Poetry
964 0 4

Нося те вътре със зимните мигове.

Целувам със мисли разголени
твоите стъпки по моето сриване
и лутам се, сред общи спомени.

 

Нося те вътре, усещам те, виждам те
с хладни и влажни очи на дете.
Чакам, обичам в душевно прииждане

с малко надежда да бъда до теб.


Нося те вътре, мориш ме с присъствие -

и там, където съм най-най-сама.
Едва се удържам в адски изтръпвания,
дишайки с теб срещу целия свят.

 

© Уморена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??