Jan 30, 2010, 3:28 PM

Нов живот 

  Poetry » Love
828 0 0

Аз зная, че ти до мен ще бъдеш,

до мен във радост и тъга

и нека двама с теб

вървим  в живота ръка за ръка.


Напред мечтите ни ще водят,

 сами няма да сме ний,

 нов живот в ръцете ни ще има,

 нов живот във мен ще затупти,

щастие ще грее на моето лице

и радостни сълзи  ще се стекат от майчини очи.


Един живот във мен се ражда,

една любов в сърцето ми гори,

а жаждата е тъй голяма,

но знам, че си до мене ти.


Ах, утрото е тъй прекрасно

и слънцето така блести,

защото вече не сме двама,

мила рожба си имаме ний.


Едно момченце приказно красиво,

то има твоите очи,

слънчевата му усмивка  грее,

тя е наш'та радост в тежките дни.


Любовта ни вечна ще пребъде,

годините ще излетят,

но от нашата любов роди се

свидна рожба - нов живот.

 

 

 


© Петина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??