Apr 23, 2010, 10:27 PM

Нов Път 

  Poetry » Other
511 0 0

По пътеки нови поемам,

но дали не правя същата грешка?

Следите стари частици от мене отнемат,

все още са там, все още горещи.

 

Новото избирам,

старото оставям зад мен.

Коя съм да търся, не спирам -

със копнежа тъй съкровен.

 

Имам дом, а съм бездомник,

кой ли тъй ме е орисал?

По пътя нов дали ще съм самотник

към Кармата по Път предписан?

 

© Силвия Кирякова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??