Jan 2, 2013, 10:55 AM

Нова година и нова любов 

  Poetry » Love
582 1 1

 

 

Любов, така дълго чакана,

след толкова време чак сега,

тъй болезнена и изплакана,

на Нова година при мене дошла.

 

Нова любов, по-истинска и чиста,

илюзия - временна, мигновена.

Красива като редица мъниста,

сладка и неприкосновена.

 

На Нова година ти пристигна,

дали си мираж, или мъгла.

След лутане при тебе да стигна

днес, в тази нощ на чудеса.

 

Здравей, моя нова, мечтана любов,

добре си дошла в мойто сърце.

Днес, в този ден, първи и нов,

ще те докосна с две топли ръце...

 

Ще запазя от теб спомена нежен,

дано не си отидеш тъй бързо ти.

И след зимния ден снежен

останеш при мен завинаги.

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Боже, само на такава възраст трябва да се пише за любов! Това е шампанско!
Random works
: ??:??