Dec 31, 2009, 1:42 AM

Новата Година 

  Poetry » Other
608 0 17

 

 

 

Нека да е тихо, нека да е топло,

обич да изпълва нашите сърца,

нека са щастливи всичките ни вопли,

а душите – чисти като на деца...

 

Нека да бълбукат в  хубавите къщи

радости, късмет, веселие. И пак

да ни напътстват усмивките същи - 

пълни с вяра -  да ни бъдат ясен знак...

 

Нека да обходи краищата китни

на България и в този шарен свят

да  препълни Господ нивите ни житни,

да пребъдем в Неговия мир излят...

 

Нека да се леят песни на поети,

украсени с  цяр от много добрина,

нека мислите у нас да бъдат свети,

а в делата ни  - да има светлина...

 

Нека надежди за всички ни да има,

мечтите да сбъднем, нека има шанс...

Нека да танцува Новата Година,

нека се роди в изящство на валс...




Щастлива Новата 2010 Година, приятели!


*  *  *

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??